https://www.elisabethlashes.gr/ Σεμινάριο Volume 3d Εxtensions από την Elisabeth Lashes

Σεμινάριo "Volume 3D-XD"

Πρόκειται για τη νέα τεχνική που πλέον εφαρμόζουμε και είναι η εξέλιξη του One by One. Aγαπήθηκε τόσο γρήγορα που πλέον εκατομμύρια γυναίκες την εμπιστεύονται! Μπορεί να τη συναντήσετε και ως Russian Volume ή Hollywood Volume.

Στην τεχνική Volume 3D αυτό που κάνουμε είναι να συγκολλούμε σε κάθε φυσική και υγιή βλεφαρίδα ένα τουφάκι από 2 (2D), 3 (3D) έως και 8 (8D) ανάλαφρες βλεφαρίδες τύπου mink πάχους 0,07 ή 0,06 χιλιοστό (πολύ πιο λεπτές από αυτές που χρησιμοποιούμε στο οne by one). Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τοποθετήσουμε έως και 600 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι δημιουργώντας μια βεντάλια από volume extensions χωρίς να προκληθεί η παραμικρή βλάβη στις φυσικές βλεφαρίδες.

Το κάθε τουφάκι ή βεντάλια, φτιάχνεται από ανάλαφρες βλεφαρίδες επί τόπου από την lash extensionist, με ειδική τεχνική και συγκολλάται με λεπτές και ακριβείς κινήσεις σε μία φυσική τρίχα κάθε φορά και σε απόσταση 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου.

Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό! Πυκνές, μακριές απαλές και έντονες βλεφαρίδες! Το Volume 3D αποτελεί την καλύτερη επιλογή για γυναίκες με πολύ αραιές βλεφαρίδες ή για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένταση στο βλέμμα τους! Ανάλογα με τον όγκο που θέλει να δώσει στις βλεφαρίδες της, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το μήκος, το πάχος, το γύρισμα, ακόμη και το χρώμα των extensions που επιθυμεί. Με τόσες επιλογές ακόμη και οι δύσκολες περιπτώσεις, γίνονται εύκολες!

Το πιο εντυπωσιακό όμως όλων είναι ότι η πελάτισσα δεν αισθάνεται καθόλου βάρος! Φανταστείτε ότι ένα 3D τουφάκι ζυγίζει λιγότερο από μία τεχνητή τρίχα που χρησιμοποιούμε στο One by One. Και η συνολική ποσότητα της κόλλας είναι σημαντικά λιγότερη!

Όλα τα παραπάνω τα πετυχαίνουμε σήμερα γιατί έχουμε στη διάθεσή μας πολύ δυνατούς συμμάχους: σύγχρονα εργοστάσια παρασκευής νέας τεχνολογίας eyelash extensions που είναι εξαιρετικά λεπτά και ελαφριά. Στην Elisabeth Lashes θα δουλέψεις μόνο με προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις κάθε σου επιθυμία! Δε θα σε προδώσουν ποτέ!

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης της τοποθέτησης extensions με τη μέθοδο Volume 3D στην Elisabeth Lashes, έχεις ξεκινήσει ένα υπέροχο ταξίδι που έχει να σου προσφέρει πάρα πολλές δυνατές και όμορφες εμπειρίες!

Η Elisabeth Lashes σου κάνει δώρο το ΚΙΤ επαγγελματικών προϊόντων τοποθέτησης extensions με την Volume 3D τεχνική που μπορεί να σε καλύψει για 50 εφαρμογές μιας και πρόκειται για συσκευασίες προϊόντων σε κανονικά μεγέθη, όπως ακριβώς διατίθενται και στο e-shop μας.

Θέλοντας να βοηθήσουμε τις νέες lash extensionists που ξεκίνησαν ως μαθήτριες από την Elisabeth Lashes παρέχουμε επιπλέον Beginners SupportΜόνο για τις μαθήτριές μας και εφόσον ολοκληρώσουν το σεμινάριο τοποθέτησης βλεφαρίδων, η Έλλη Τσανταρλιώτη και η ομάδα της Elisabeth Lashes είναι στη διάθεσή τους, σε καθημερινή βάση για συμβουλές-βοήθεια σε θέματα που μπορεί να τους προκύψουν στο ξεκίνημα της νέας τους καριέρας, εντελώς δωρεάν.  

Οι μαθήτριές μας μπορούν μέσω φωτογραφιών, video, skype ή ακόμα και με επίσκεψη στο χώρο μας με την πελάτισσα – μοντέλο τους να μας δείξουν τα προβλήματα που μπορεί να έχουν και να λάβουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις από εμάς. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο χώρο μας τοποθέτηση extensions από τις επαγγελματίες lash extensionists μας και να έρθουν σε επαφή με τυχόν δυσκολίες σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. 

Μετά και την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης της τοποθέτησης extensions με τη μέθοδο Volume 3D στην Elisabeth Lashes είσαι πλέον άρτια και πλήρως πιστοποιημένη lash extensionist. Γνωρίζεις όλες εκείνες τις τεχνικές που εφαρμόζονται στα πιο σύγχρονα ινστιτούτα ομορφιάς παγκοσμίως και μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις προκλήσεις! Οι πελάτισσές σου σίγουρα θα μιλάνε για τη δουλειά σου με τα καλύτερα λόγια. Υπάρχει καλύτερη διαφήμιση για τη δουλειά σου από αυτό; Σίγουρα όχι!!!

Το ταξίδι που έχεις ξεκινήσει αναμένται να είναι υπέροχο, γεμάτο με πολλές δυνατές και όμορφες εμπειρίες! Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες! Είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη καριέρα!

Είμαι σίγουρη για σένα!

Κάνε το πρώτο βήμα σε μία επιτυχημένη καριέρα. Κάλεσε στο 698 8441337 ή στο 210 8023 376, για να μάθεις περισσότερα και να ενημερωθείς για τις τιμές των σεμιναρίων μας.
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey LinkedIn Icon

2017 by Ellisabeth Lashes Studio.