https://www.elisabethlashes.gr/ Blog | Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Πιστοποίηση Extension | Elisabeth

September 25, 2019

|

Όλοι οι επαγγελματίες ομορφιάς, εσύ που κάνεις extensions, lash lift, lash filler, βαφή φρυδιών και brow lamination (ανόρθωση φρυδιών), εσύ που κάνεις μακιγιάζ, εσύ που είσαι αισθητικός, εσύ που ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις μία καριέρα στον χώρο της ομορφιάς είναι MUST να επισκεφτείς την Έκθεση BEAUTY FESTIVAL.

Θα μας βρεις στο περίπτερο 410 της Elisabeth Lashes, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Αυτή η Έκθεση...

December 11, 2018

Πριν το ραντεβού για τοποθέτηση extensions

Για 2-3 μέρες πριν το πρώτο ραντεβού, συμβούλεψε την πελάτισσά σου να αποφύγει να χρησιμοποιήσει μάσκαρα και ειδικά αδιάβροχη. Πρέπει η περιοχή γύρω από τη βάση των βλεφαρίδων, στην οποία θα επικολληθούν τα extensions, να μην έχει υπολείμματα μακιγιάζ. 
Την ημέρα του ραντεβού, να φροντίσει οι βλεφαρίδες της να είναι στεγνές, καθαρές και να μην έχει κάνει μακιγιάζ στ...

May 10, 2018

|

Αν είστε λάτρεις της γυμναστικής, της yoga, της πισίνας ή οποιαδήποτε άλλους είδους γυμναστικής, μη διστάζετε να φοράτε extensions βλεφαρίδων!

Όσο έντονη και αν είναι η σωματική άσκηση που ακολουθείτε, το τελευταίο πράγμα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε είναι τα extensions σας!

Τα extensions δεν επηρεάζονται από το νερό ή τον ιδρώτα!


Απλά φροντίστε μετά τη γυμναστική σας, απαλά με μια μαλακή καθαρή πετσ...

March 28, 2018

|

Για κάθε γυναίκα που προσφέρει στον εαυτό της και στα μάτια της τη μικρή, προσιτή πολυτέλεια των extensions βλεφαρίδων, ξέρει πως κάθε 3 περίπου εβδομάδες θα πρέπει να αφιερώνει σχεδόν μια με μιάμιση ώρα από το χρόνο της με την αγαπημένη της extensionists.
Εάν βεβαίως θέλει να έχει το αποτέλεσμα που πρέπει και που της αξίζει!

Πόσο εύκολο είναι όμως για μια σύγχρονη γυναίκα να βρίσκει αυτό το χρόνο σε σχεδόν...

March 26, 2018

Όταν αναφερόμαστε στις βλεφαρίδες μας χρησιμοποιούμε τη λέξη «βλεφαρίδες» και όχι «τρίχες»! Αυτή η διαφορετική ονομασία είναι λίγο παραπλανητική και ξεχνάμε ότι τελικά και οι βλεφαρίδες μας στην πραγματικότητα είναι και αυτές τρίχες που «φυτρώνουν» και «πέφτουν», όπως όλες οι τρίχες στο σώμα μας! Έλα να τις γνωρίσουμε και θα καταλάβεις μόνη σου πως το να χάνουμε βλεφαρίδες είναι απολύτως φυσιολογικό!...

February 6, 2018

Το πρώτο πράγμα που θέλω να σου πω είναι να μην έχεις στο μυαλό σου το καθημερινό καθάρισμα των extensions σου σα μια αγγαρεία, αλλά σα μια ιεροτελεστία που θα σε χαλαρώσει από την ένταση όλης της μέρας και παράλληλα θα κρατήσει τις βλεφαρίδες σου όμορφες και λαμπερές και εσένα χαρούμενη και ικανοποιημένη!

Για το πλύσιμο των extensions δεν προτείνω ούτε σφουγγαράκια, ούτε μαλακά πανάκια, ούτε cotton pads, ο...

January 19, 2018

Μετά από όσα έχεις διαβάσει στο www.elisabethlashes.gr έχεις καταλάβει πως η επιτυχία τόσο για την τοποθέτη όσο και για τη διάρκεια των extensions εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Ξέρω, θα σε κουράσω, αλλά θα σου ξαναπώ πως το νούμερο ένα είναι να απευθυνθείς σε τεχνίτριες άρτια εκπαιδευμένες, εμπειρες και υπεύθυνες που χρησιμοποιούν πιστοποιημένα υλικά από τους αρμόδιους οργανισμούς όπως είμαστε εμεί...

January 18, 2018

Μη σοκάρεσαι, όχι, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά έχεις απευθυνθεί σε τεχνίτριες άρτια εκπαιδευμένες, έμπειρες και υπεύθυνες όπως είμαστε εμείς στο Elisabeth Lashes. Ωστόσο, για μας η αντίδρασή σου είναι απολύτως φυσιολογική και ως ένα βαθμό αναμενόμενη. Και πώς αλλιώς, αφού είχες συνηθίσει να βλέπεις στον καθρέφτη βλεφαρίδες με όγκο και ένταση! Και μετά την αφαίρεση των extensions σου, βλέπεις αρ...

January 3, 2018

Μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του eyelash extensions και έχοντας φροντίσει εκατοντάδες γυναίκες έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να κρίνουμε τι είναι κατάλληλο και ασφαλές για τις φυσικές βλεφαρίδες. Στο Elisabeth Lashes καλύπτουμε κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει η κάθε πελάτισά μας χωρίς υπερβολές στο μήκος και στο βάρος των extensions που μπορεί να είναι επιβαρυντικές για τις φυσικές βλεφαρ...

Please reload

Recent Posts