ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Ξεκινήστε τη νέα σεζόν δυναμικά! Εκπαιδευτείτε από τους καλύτερους και εμπειρότερους του χώρου.

Επιθυμείτε να εργαστείτε στο χώρο της ομορφιάς με κάτι εντελώς καινούργιο που στην παγκόσμια αγορά είναι η πλέον αναπτυσσόμενη υπηρεσία;

Γιατί λοιπόν να μην είστε εσείς οι πρώτοι που στην περιοχή σας ή στην πόλη σας θα εφαρμόζετε κάτι τόσο εντυπωσιακό και καινούργιο;

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης επαγγελματικής εφαρμογής extensions βλεφαρίδων, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους επαγγελματίες εκείνους, που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους και το επίπεδο διαπίστευσής τους.

Θυμηθείτε όλοι, πώς ήταν η αγορά πριν ξεκινήσουν τα nail studios – τεχνητά νύχια.

Ξαφνικά μέσα σε 5 χρόνια, γέμισε κάθε γωνιά της Ελλάδας με επαγγελματίες του είδους και τώρα είναι μία καθιερωμένη υπηρεσία. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα εξελιχθεί η αγορά των extensions βλεφαρίδων που αυτή τη στιγμή στην Αμερική είναι ήδη στο απόγειό της.

Τα σεμινάρια γίνονται από επαγγελματίες εκπαιδευτές που διδάχτηκαν και πιστοποιήθηκαν με πολύ αυστηρά κριτήρια από αμερικάνικη εταιρία, leader στην παγκόσμια αγορά extensions βλεφαρίδων. Εκπαιδευτήκαμε και συνεργαστήκαμε επί σειρά ετών με τους κορυφαίους extensionist της Αμερικής και κατέχουμε δίπλωμα “advanced training” !!

Με τη συμμετοχή σας θα παραλάβετε 1 πλήρες kit με όλα τα απαραίτητα υλικά για να ξεκινήσετε, βεβαίωση παρακολούθησης από την εταιρία μας καθώς επίσης και εγχειρίδιο με όλη την εκπαιδευτική ύλη. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 kit που έχουμε ετοιμάσει για εσάς. 

1.  Students kit. Η πιο οικονομική λύση, με τα απαραίτητα για να ξεκινήσετε την πρακτική σας εξάσκηση (250€).

2.  Professional kit. Ένα πλήρες kit, με το οποίο θα έχετε πολλές επιλογές σε πάχος και μεγέθη βλεφαρίδων και θα σας εξασφαλίσει τουλάχιστον 250 εφαρμογές (350€). 

3. Advanced kit. Υπερπλήρες Kit που θα ικανοποιήσει σε ποικιλία και ποσότητα υλικών ακόμα και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία. Περιλαμβάνει και βλεφαρίδες mink. Αρκεί για 400 εφαρμογές (450€). 

 

Εάν επιθυμείτε επίσης να εκπαιδευτείτε στη βαφή βλεφαρίδας και φρυδιών, ρermanant βλεφαρίδας, τοποθέτηση «τουφάκια», μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Elisabeth Lashes Professional .

Είμαστε οι ίδιοι εισαγωγείς και αντιπρόσωποι και γι’ αυτό οι τιμές μας είναι από τις καλύτερες της αγοράς.

Τηλεφωνήστε στο 6972910432 για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και για να κλείσετε θέση.