Γιατί να διαλέξετε εμάς για τα Lash Extension Seminars;

Εκπαιδευτείτε τώρα δωρεάν στα extensions βλεφαρίδων και δουλέψτε από την επόμενη κιόλας μέρα με τις δικές σας πελάτισσες.  Μία μοναδική προσφορά από τη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρίσιμη εταιρία σε ό,τι αφορά τα Lash Extensions που σας δίνει την ευκαιρία να μπείτε δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς και να εξασφαλίσετε ένα σίγουρο μέλλον με μία πρωτοποριακή και συνεχώς αναπτυσσόμενη υπηρεσία.

Γιατί να διαλέξετε εμάς

 • Είμαστε η πρώτη εταιρία που έφερε αυτή τη μέθοδο στην Ελλάδα, αφού εκπαιδευτήκαμε επί σειρά ετών στις ΗΠΑ, από τους καλύτερους Lash Extensionists στον κόσμο. Μάθαμε όλα τα μυστικά της μεθόδου από τη Sophia Navarro(προσωπική extensionist της Beyonce) και της ίδιας της Sophie Merszei(ιδρύτρια και ιδιοκτήτρια της NovaLash).
 • Ασχολούμαστε και είμαστε επικεντρωμένοι στα extensions βλεφαρίδων. Είναι το κύριο αντικείμενο της εταιρίας μας, γιατί θέλουμε να σας παρέχουμε το καλύτερο και γιατί πιστεύουμε στην εξειδίκευση.
 • Η εκπαίδευση γίνεται πάντα με προϊόντα υψηλής ποιότητας, απολύτως ασφαλή και εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.
 • Διαθέτουμε την καλύτερη κόλλα βλεφαρίδων που κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά. ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΟΡΜΑΛΔΕΫΔΗ, είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με το αμερικάνικο πρότυπο IN CLASS 1 CDEH of FDA USA και είναι εγκεκριμένη από τον Ελληνικό ΕΟΦ (αρ. πιστοποίησης: 76889). Έχει υποαλλεργική, μη ερεθιστική και αβλαβή σύσταση. Και επειδή είναι σημαντικό να ξέρουμε την ποιότητα του προϊόντος που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες μας, θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε εάν υπάρχει πιστοποίηση από τον ΕΟΦ για τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.
 • Η κόλλα μας, δεν πήζει και παραμένει ρευστή με εγγύηση μέχρι την τελευταία σταγόνα. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες κόλλες της αγοράς, διότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πετάξετε στην κυριολεξία, έστω και 1 σταγόνα.
 • Οι βλεφαρίδες μας είναι ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει στο χώρο των extensions. Είναι κατασκευασμένες από μετάξι, είναι ευλύγιστες, φυσικές, σε βαθύ μαύρο χρώμα, ή σε μπλε, πράσινο και μωβ εάν θέλετε κάτι ξεχωριστό. Όταν τοποθετηθούν δεν ενοχλούν το μάτι αλλά αντίθετα γίνονται «ένα» με τη φυσική βλεφαρίδα.
 • Στην διαδικασία της εκμάθησης χρησιμοποιούμε δικά μας υλικά και όχι υλικά από το δικό σας kit!
 • Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο χώρο μας ή εάν έχετε να εκπαιδεύσετε περισσότερα από 2 άτομα και στο χώρο σας.
 • Παρέχουμε δυνατότητα προσωπικού(private) σεμιναρίου
 • Προσφέρουμε ειδικές τιμές τοποθέτησης για σας που είστε συνεργάτες μας. Έτσι θα μπορείτε να διαφημίζετε τα extensions μόνες σας γιατί οι πελάτισσες θα βλέπουν το εκπληκτικό αποτέλεσμα επάνω στα δικά σας μάτια. Μην ξεχνάτε ότι η καλύτερη διαφήμιση για τη πελάτισσα είναι να βλέπει τα extensions ζωντανά επάνω σας.
 • Ένα πολύ μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης είναι η πρακτική εξάσκηση επάνω σε αληθινά μοντέλα(που φέρνετε εσείς), ούτως ώστε να αρχίσετε τις τοποθετήσεις σε πελάτισσες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
 • Έχετε τη δυνατότητα μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και όποτε θελήσετε, να φέρετε δικό σας μοντέλο και να κάνετε τοποθέτηση extensions κάτω από τη δική μας επίβλεψη.
 • Διαθέτουμε προϊόντα μεταπώλησης που θα χρησιμοποιούν οι πελάτες σας καθημερινά και θα βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση των εσόδων σας.
 • Εξασφαλίζουμε αφίσες και προωθητικό υλικό που θα σας βοηθήσουν να γίνετε γρήγορα αναγνωρίσιμοι και ανταγωνιστικοί.
 • Σας προσφέρουμε επίσης ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς υποχρέωση αγοράς προϊόντος, το σεμινάριο βαφής και περμανάντ βλεφαρίδων για να είστε και να νιώθετε ολοκληρωμένοι επαγγελματίες.

MARKETING SUPPORT

Σας προσφέρουμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας ώστε να μπορέσετε να χτίσετε και να διατηρήσετε την πελατεία σας, γιατί η δική σας επιτυχία είναι και δική μας. Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη οποιαδήποτε ώρα μας χρειαστείτε. Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινές από 09:30 έως 21:00 συνεχώς και Σάββατο από 09:00 έως 17:00.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Καλέστε στο 6972910432