Έλλη Τσανταρλιώτη, χτίζοντας το δικό της όνειρο!

Η Έλλη από πολύ μικρή ηλικία έδειχνε μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη γυναικεία φροντίδα και ομορφιά. Παρ’ όλο που οι αρχικές της σπουδές την οδήγησαν σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση, αυτή της η επιθυμία λειτουργούσε ανέκαθεν ως “απωθημένο”, κάτι το οποίο την οδήγησε τελικά στο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Όπως και η ίδια λέει

“οι σπουδές μου (πτυχιούχος ΤΕΙ Μαιευτικής), που εκ πρώτης όψεως είναι σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση από το χώρο της ομορφιάς, με βοήθησαν να γνωρίσω καλύτερα τις γυναίκες, τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, τους κρυφούς τους πόθους και τα όνειρά τους, από μια τελείως διαφορετική σκοπιά. Κατάλαβα ότι η ανάγκη της σημερινής γυναίκας να είναι όμορφη και επιθυμητή, είναι εξίσου ισχυρή με το να είναι καλή σύζυγος και καλή μητέρα. Ότι η συμμετοχή της στην καθημερινότητα είτε είναι αφιερωμένη στην οικογένειά της είτε είναι γυναίκα καριέρας εξαρτάται κατά πολύ από την εμφάνισή της και την αυτοπεποίθηση που απορρέει από αυτήν. Η δουλειά μου ως μαία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Βίωσα πολύ έντονες στιγμές και απίστευτα συναισθήματα καθώς ήμουν δίπλα στη γυναίκα τη στιγμή που αγκάλιαζε για πρώτη φορά το παιδί της και γινόταν μητέρα.”

Ωστόσο, το όνειρο που είχε απο μικρό παιδί υπερίσχυσε και παρά τις πρακτικές δυσκολίες, αφού πλέον ήταν μία εργαζόμενη μητέρα ενός μικρού κοριτσιού, αποφάσισε να ξεκινήσει ενα νέο κύκλο σπουδών προς τελείως διαφορετική κατεύθυνση απο αυτή των αρχικών σπουδών της.

Τη συγκεκριμένη περίοδο, ένα ακόμα γεγονός την έφερε ακόμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων της. Ένα επαγγελματικό ταξίδι μεγάλης διάρκειας στις ΗΠΑ, στο οποίο ακολούθησε τον σύζυγό της, αποδείχτηκε ταξίδι ζωής για την ίδια καθώς εκεί κατάφερε να γνωρίσει μερικούς απο τους κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς. Όπως λέει η Έλλη

“ήρθα σε επαφή με τους κατοπινούς μου μέντορες, την κορυφαία make up artist και κοσμετολόγο Dina Ousley, ιδρύτρια της DINAIR- πρωτοπόρο και παγκοσμίου βεληνεκούς εταιρία στο χώρο του air brush make up και spray tanning- όπως και τη Sophy Merszei ιδρύτρια της Nova Lash, της μεγαλύτερης στον κόσμο εταιρίας στο χώρο των extensions βλεφαρίδων. Διδάχτηκα από τις δύο αυτές γυναίκες και κατόπιν συνεργάστηκα μαζί τους. Έμαθα πολλά, απέκτησα πολλές και μοναδικές εμπειρίες και κάποια στιγμή αποφάσισα να φέρω αυτές τις πρωτοπόρες υπηρεσίες στην Ελλάδα.”

Ιδρύτρια του Elisabeth Lashes

Έτσι λοιπόν, η Έλλη επέστρεψε στην Ελλάδα και αμέσως δημιούργησε την εταιρία Elisabeth Lashes. Με πολλή αγάπη και μεράκι, εκπαίδευσε κοπέλες πτυχιούχους αισθητικής του ΤΕΙ Αθηνών, οι οποίες διέθεταν το κατάλληλο υπόβαθρο και ειδικότερα ήταν κοπέλες που αγαπούν αυτό που κάνουν ούτως ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν στην Ελληνίδα μία υπηρεσία, που μέχρι τώρα απολάμβαναν εγχώρια μόνο οι επώνυμες και οικονομικά εύρωστες γυναίκες, σε τιμές ιδιαίτερα προσιτές και λογικές για την εποχή.

Η ίδια δηλώνει για αυτή της την προσπάθεια

“Την πολύτιμη εμπειρία που συνέλεξα από τη συνεργασία μου με όλους αυτούς τους ανθρώπους στο εξωτερικό, αποφάσισα να τη θέσω στην υπηρεσία της Ελληνίδας. Έτσι λοιπόν δημιούργησα την εταιρία Elisabeth Lashes με προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες και πιστοποιημένους αισθητικούς.”
 

Η Έλλη Τσανταρλιώτη θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική τη συμμετοχή της στη παγκόσμια έκθεση αισθητικών και την παρακολούθηση των καλύτερων σεμιναρίων κάθε χρόνο, ώστε να μένει πάντα ενημερωμένη για οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει στον χώρο της ομορφιάς.

“Αυτό που πάντα επιθυμούσα ήταν το να προσφέρω στη σύγχρονη γυναίκα αυτοπεποίθηση και σιγουριά, εξασφαλίζοντάς της την πρόσβαση με προσιτές τιμές σε κάτι που συνήθως απολαμβάνουν μόνο επώνυμες γυναίκες ή όσες είχαν την οικονομική άνεση. Αυτό με οδήγησε στο να πάρω μία απόφαση ζωής, να εγκαταλείψω για πάντα τον χώρο της μαιευτικής και να αφιερωθώ ολοκληρωτικά στον χώρο της ομορφιάς. Αποφάσισα λοιπόν να χτίσω το δικό μου όνειρο, ξεκινώντας από την αρχή!”

Σήμερα η Έλλη είναι ιδιοκτήτρια του Elisabeth’s Point Beauty Studio, είναι Advanced Certified Eyelash Extensionist – Professional Airbrush Makeup Artist, ιδρύτρια του «Elisabeth Lashes eyelash extension system®» και επικεφαλής της ομάδας εκπαίδευσης του συστήματος «Elisabeth Lashes eyelash extension system®»

Πτυχία

  • ΠΤΥΧΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ - ΣΧΟΛΗ ΠΕΤΡΟΥ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ – 2004
  • ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΣΧΟΛΗ ΠΕΤΡΟΥ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ – 2005
  • THE CREATIVE ACADEMY BRISA GELS NAIL SYSTEM – BLONDIES INTL – WEST PALM BEACH – FLORIDA – 2005
  • POWDER GEL NAIL SYSTEM – LECHAT USA – WEST PALM BEACH – FLORIDA – 2005
  • CHEMICAL PEELING with GLYCOLIC ACID 20 – 30% - BIO TRADE LTD. - 2007
  • COSMETIC PROFESSIONAL GRADE – 02/2007 – 09/2007 – SOFIA, BG
  • NAIL CARE PREPARATION and MANICURE STANDARTS - ORLY NAIL CARE INSTITUTE - 2009
  • CERTIFIED EYELASH EXTENSIONIST - NOVA LASH – HOUSTON, TEXAS - 2009
  • ADVANCED CERTIFIED EYELASH EXTENSIONIST - NOVA LASH - LAS VEGAS, NEVADA - 2010
  • PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST WORKSHOP, DINAIR AIRBRUSH MAKEUP ARTIST - DINAIR INSTITUTE – HOLLYWOOD, CALIFORNIA– 2010